Visningshus på Nybygget: Mälarholm
info@stockholm.gotenehus.se | 08 6240450
www.gotenehus.se

 

Mälarholm
 

Innanför den taktäckta entrén breder sig kök, matsal och vardagsrum ut i en vinklad öppen planlösning med stora fönster från golv till tak. Rummet har en härlig rymd, ett litet burspråk vid diskbänken som släpper in ljus och frigör en yta för kryddväxter. Här vetter även en dörr ut mot trädgården på baksidan. Här nere finns också en toalett med dusch, ett klädvårdsrum som kan nås utifrån via groventrén och ett rum för gäster, arbete och hobbyaktiviteter. På övre plan är taket rest och ger extra höjd och rymd till det gemensamma allrummet i mitten. Från detta har man tillgång till balkongen mot baksidan. Det har man även från det större sovrummet med egen klädkammare och fönster som ligger intill. På detta plan finns också ett badrum och två mindre sovrum. Entréplanet har en takhöjd på 2,7 meter.

 
Om Götenehus
Götenehus har en historia som sträcker sig över 80 år tillbaka i tiden. Deras filosofi är att ett nytt hus blir en del av helheten tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet.

Hustyp 2-plan, villa Antal rum 6-7
Boyta 183 kvm Kök och badrumsinredning
från Vedum