Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Alster

Ett hus utöver det vanliga; ett hus nära naturen både i uttryck och rum. Det oemotståndliga Alster med sina fria siktlinjer och tydliga rumslighet – ett slående vackert hus i all sin enkelhet, ovanligt långt med raka, rena linjer, naturliga materialval och den ljusa luftighet som utmärker de flesta av Hudikhus modeller.

Alster är ett okonstlat och vackert hus som liksom smyger sig fram över tomten. Här kan omgivningen vara ständigt närvarande, utan att tränga sig på.

Husfakta

Antal plan:  -

Antal rum: -

Boarea:  -

Byggnadsarea: 102 m²

Om företaget

Fritidshus med känsla och ett hus att drömma om och längta till. En plats där själen kan få ro. Formgivning med attityd för dig som går med stuns i stegen och söker ett trendsäkert kort eller traditionell och tidlös design. Vilka husdrömmar bär du på? Hitta inspiration till ditt framtida fritidshus bland våra olika modeller och serier.
Hudikhus levererar fritidshus med känsla. Med flexibla byggsystem och möjlighet för dig att påverka utformningen har vi ett stort utbud av modeller i klassisk, modern och trendig stil. Låt känslan i huset, de olika tillvalen och din personliga stil avgöra vilken modell som passar dig bäst och skapa ditt unika hem.
Om du vill använda ditt fritidshus som just ett fritidshus eller för permanent boende spelar ingen roll. Redan i standardutförande är våra fritidshus utrustade med isolering för året runt boende.
Vi hjälper dig bygga ditt drömhus där historia, engagemang, möjligheter, frihet och nordisk kvalitet sitter i väggarna. Kärleken till vackra trähus ingår alltid. Bygg ditt fritidshus med Hudikhus

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!