Faluhus – Arlanda

Enplanshus

Arlanda är tillverkade av Faluhus – en modern husmodell med generösa ytor. Det är enplansvilla som har en boyta på 140 m². Totalt återfinns sex rymliga rum då det är en genomtänkt planlösning som tar tillvara på varje kvadrat i hela huset. Gott om förvaring och flera separata badrum. Faluhus är möjligt att anpassa och utforma efter varje familj.

Huset har ett rejält ryggåstak som skapar en härlig rymd invändigt med rejäl takhöjd. Det är generöst med stora fönster för maximalt ljusinsläpp vilket ger en ljus och trevlig atmosfär på insidan. Gemensamma utrymmen har en öppen planlösning och är perfekt för att umgås med familj och vänner. Sovrummen ligger placerad runt om i fastigheten för att ge en privat och avskild del.

Ett hus som passar bra på mindre tomter och gör sig riktigt bra med naturen runt knuten. Stora fönster gör att det släpper in naturen på ett magiskt sätt. Invändigt är det genomgående en lyxig känsla och en plats att trivas på. Vid entrén skapas en naturlig inramning av ytterdörren genom vinklarna på huset. Faluhus har skapat Arlanda så att det är möjligt att anpassa till varje behov. Det tydliga avgränsningen av privata och gemensamma ytor gör det till ett bra val för de som vill ha det bästa av två världar.  

Läs mer om Faluhus
Antal plan
1
Antal rum
6 rum och kök
Boarea
140 m²
Byggnadsarea
166 m²

Kontakta någon av våra säljare