Fiskarhedenvillan – Koltrasten

1,5 planshus & Tvåplanshus

Koltrasten från Fiskarhedenvillan är ett spännande hus som har tre individuella huskroppar. Ett klassiskt och vackert utseende som är lätt att passa in i de flesta omgivningar. Formen på byggnaden gör att planlösningen går att anpassa efter dina behov då boarean ligger på 186,8 m². Med sina två plan, sex rum och kök är detta vackra sekelskifteshus som nybygge ett populärt val. Utvändigt har det ett klassiskt och tidlöst utseende, invändigt kan du låta din personliga stil växa fram.

Fiskarhedenvillan har många husmodeller där Koltrasten är en favorit. Många och stora fönster bidrar till mycket ljusinsläpp som ger en härlig känsla i varje rum. Vinkelhuset bjuder på en en extra bostadsdel på 30,4 m². Låt tonåringen i familjen få en egen bostad eller hyr ut, här finns många möjligheter. Det är också perfekt att använda till gäster där de får en egen avskärmad del.

Vid köp av Koltrasten från Fiskarheden ingår allt material till huset, från tak till golv. Köksinredning, toalett, garderober och färdigmonterad trapp är några exempel på interiör som ingår. När Fiskarhedenvillans modell Koltrasten står färdig är det bara att flytta in och låta livet börja.

Läs mer om Fiskarhedenvillan
Antal plan
2
Antal rum
6 rum och kök
Boarea
186,8 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare