Kontio – Glass House 80

Fritidshus

Kontio tillverkar Glass House 80 – ett modernt enplanshus som släpper in stora mängder naturligt ljus. Huset har en modern framtoning med stora glaspartier som går från golv till tak på byggnaden. Gränserna suddas på det sättet ut och naturen tar steget in i rummet på ett imponerande sätt. Ljuset skapar en stor rymd och det är lätt att låta sig lockas ut i friska luften.

Glass house från Kontio är ett miljövänligt hus som är tillverkat i timmer. Kontio är världens största timmerhustillverkare vilket märks på kvaliteten. De träd som använts har fått växa upp långsamt i de finska skogarna och är minst 80 år gamla. Att låta naturen ha sin gång och ta tillvara på den är bra för klimatet.

Utvändigt används timmer som får vara synligt på utsidan. Inget konstgjort material utan Kontio tar tillvara på materialet från naturen och skapar imponerande hus. Glass House 80 är ett imponerande bygge som går lika bra att använda som ett fritidshus i skogen som åretruntboende i staden. Designen är vacker och det finns flera planlösningar att välja mellan. Den stora altanen som bjuder in till många timmar av umgänge är också värd att nämna. Längs med hela långsidan finns en altan som låter er andas frisk luft och njuta av den timrade fasaden.

Läs mer om Kontio
Antal plan
1
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
80 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare