Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Linnea

Linnéa levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet.
Med ett badrum och en mindre toalett behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt.
Linnéa är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: 4-5 rum och kök

Boarea:  129 m²

Byggnadsarea: 152 m²

Om företaget

Älvsbyhus är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Finland och Norge. Bolaget bildades 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Älvsbyhus utveckling tog fart i början på 60-talet då man på ett innovativt sätt utvecklade och byggde upp en rationell industriellbyggprocess enligt löpandebandprincipen inomhus i en fabrik. Det första huset tillverkades 1960. Nu har vi levererat mer än 42 000 hus till kunder i Sverige, Finland och Norge från våra tre fabriker i Sverige och i Finland.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!