Älvsbyhus – Linnéa

Enplanshus

Linnéa är ett enplanshus från Älvsbyhus med en öppen planlösning. Huset bjuder in till 4–5 rum beroende på hur hur bostadsytan väljer att användas. Det levereras med tre sovrum men går att få ett till sovrum vid behov. Från det största sovrummet finns direkt tillgång till en rymlig klädkammare härlig lyx i vardagen. Genom att huset kan anpassas fungerar det lika bra för singelhushållet som den större familjen.

Det är ett hus med öppen planlösning som bjuder in till stora gemensamma ytor. Ytorna är ljusa då huset är designat för att släppa in så mycket naturligt ljus som möjligt. En trevlig bostad som har hög nivå av trivsel.  I huset finns en mindre toalett, ett större badrum och tvättstuga som rymmer en groventré. Ett hus som är designat och framtaget för att hela familjen ska kunna leva utan att kompromissa på något sätt. 

Älvsbyhus är en erfaren hustillverkare som under många år designat och tagit fram funktionella hus. Till varje Älvsbyhus finns stor flexibilitet både då det kommer till utrustning och planlösning. Vid leverans får du en tvåårig garanti som omfattar fel i leveransen samt en 10 årig byggfelsförsäkring. Bra kvalitet i kombination med omfattande försäkringar ger dig en stor trygghet i valet av Älvsbyhus Linnéa.

Se planlösningen
Läs mer om Älvsbyhus
Antal plan
1
Antal rum
4-5 rum och kök
Boarea
129 m²
Byggnadsarea
152 m²

Kontakta någon av våra säljare