Husteamet – Fred 30 Premium

Attefallshus

I detta arkitektritade attefallshus, Fred 30 Premium, har man valt en smart taklutning tillsammans med en förhöjd vägg som ger extra rymd inomhus. Trots detta behåller huset en traditionell sadeltaksdesign.

De imponerande panoramafönstren skapar en ljus och rymlig atmosfär inuti rummet, där gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut. På så sätt smälter utsidan samman med insidan och skapar en luftigare upplevelse inomhus.

Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning som förenar matplatsen och köket, med glasdörrar som leder ut till terrassen och smälter samman med det stora panoramafönstret. Sovrummet är öppet ända upp till taket och ger möjlighet att placera en våningssäng där samt att ha längre garderober för extra förvaring. Det är en underbar lösning för att kunna ta djupa andetag och uppnå en fokuserad känsla av lugn, oavsett hur rummet används. Det lyxiga badrummet är elegant kaklat med både kakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, kommod med förvaringsutrymme och värmegolv. Även här skapas extra rymd tack vare ytterligare fönster.

Ett luftigt loft finns ovanför badrummet och ger möjlighet till extra sovplatser eller förvaringsutrymme.

Läs mer om Husteamet
Antal plan
Antal rum
Boarea
30 m² + loft
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare

  • Petter Axene

    073-422 78 00
  • Ulrik Lund

    070-310 01 01