Husteamet – Louise 30 Premium

Attefallshus

Louise 30 är ett attefallshus med innovativ arkitektur och effektiv planlösning som får det lilla huset att se ut som något utöver det vanliga!

Huset på endast 30 kvadratmeter har stora fönsterpartier utan foder som ger ett modernt intryck. Den öppna planlösningen tillsammans med fönsterpartierna ger en härlig rymd och det finns gott om plats mellan kök, matplats och vardagsrum. Takhöjden i vardagsrummet är ca 3,5 meter och i taket sitter det infällda spotlights. Vill man ha ett mer trendigt och ombonat intryck är det möjligt att välja en ljus LED skena i taket som tillval.

Från vardagsrummets vackra trägolv öppnar du enkelt upp skjutglaspartierna och kliver ut på den härliga terrassen. Här kan du njuta av morgonkaffet då det finns gott om plats för en sittgrupp med bord.

Attefallshuset Louise 30 har ett sovrum med plats för en dubbelsäng samt ett mysigt loft som man når från en trappa i hallen. På loftet finns ett öppningsbart fönster och en sovplats på ca 12 m² vilket gör att hela familjen får plats!

Köket är i modern skandinavisk design och den effektiva planlösningen gör att man kan få en extra skåpsrad på höjden som öppnas från loftet som tillval.

Badrummet är utrustat med klinkergolv med golvvärme, toalett, dusch och plats för tvättmaskin och det vackra fönstret gör att badrummet får en extra rymd.

Läs mer om Husteamet
Antal plan
Antal rum
Boarea
30 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare

  • Ulrik Lund

    070-310 01 01
  • Petter Axene

    073-422 78 00