Skidstahus – Norrfällsviken

Fritidshus

Ett attraktivt enplanshus från Skidstahus. Norrfällsviken är mycket populärt som fritidshus eller sommarhus. Den stora altanen som sträcker sig runt huset bjuder in till sol och lä någon gång under dagen och blir en naturlig samlingspunkt för både avkoppling och middag. Med fyra rum och kök är det tillräckligt stort för hela familjen att få plats. Runt om hela huset har Norrfällsviken rikligt med fönster för att skapa en ljus atmosfär inomhus. Mycket naturligt ljus gör det lätt att trivas varje dag, året runt.

Skidstahus lägger stort fokus på att kunden ska kunna anpassa sitt hus efter önskemål och behov. Det betyder att även om du köper ett nyckelfärdigt hus finns det många val och anpassningar att göra. Ett exempel är färre men större sovrum eller mindre men fler sovrum. Braskamin, köksö och andra val är fullt möjliga att göra. Norrfällsviken har ett yttre skal med vackra fönster och ett stilrent intryck, men du är med och bestämmer hur det ska se ut invändigt.

Stugan Norrfällsviken fungerar i alla miljöer – fjällen, havet eller skogen. En klassisk och stilren design gör den till ett uppskattat inslag för alla behov. Ta del av visningshusen för att inspireras och låt dina egna drömmar ta fart och formas.

Se planlösningen
Läs mer om Skidstahus
Antal plan
1
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
98,3 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare