Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Nytorpet Norrfällsviken

Norrfällsviken är ett av våra många populära fritidshus. Storstugans brutna innertak och attraktiva fönsterlösning ger ett ljust välkomnande, när man kommer in i huset. Den generösa altanlösningen ”garanterar” sol och lä under hela dagen.
Flexibilitet och kundanpassning är två av våra allra bästa grenar. I slutänden ska du som kund flytta in i ett hus, som du själv har varit med och skapat. Från första kontakt med våra säljare till inflyttning har du möjlighet att vara med och påverka och att förverkliga dina drömmar. Våra visnings- och kataloghus är exempel på lyckade lösningar som vi tillsammans med våra kunder har tagit fram. Se dem som inspirationskällor i ditt eget husbygge och lägg till egna idéer och önskemål, såväl exteriört som interiört.

Husfakta

Antal plan:  1

Antal rum: 4 rum och kök

Boarea:  98,3 m²

Byggnadsarea: -

Om företaget

Med drygt 60 års erfarenhet av husbyggande och med ständigt nya och kreativa framtidssatsningar är Skidstahus i dag mitt inne i en mycket positiv utveckling.
Företaget har ett 50-tal anställda och en säljorganisation över hela landet – och i Norge. Skidstahus tillverkar även villor och fjällstugor och i genomsnitt lämnar en ny hussats fabriken i Ullånger, Höga Kusten, varje vardag.
Kontakta någon av våra säljare och presentera dina planer.
Hos oss är goda råd gratis.

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!