Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

mjobacks

Framtid

FRAMTID är ett hus som du och din familj kan växa med, ett möjligheternas hus. FRAMTID finns som Attefallshus, ett välutrustat och arkitektritat 30 m2 stort hus. En blandning av det traditionella och det moderna hemmet skapat för den moderna familjen i naturmaterialet trä. Vi levererade Framtid till Nybygget i Augusti 2020. Detta utförande är grått med svart plåttak.

Husfakta

Antal plan:  

Antal rum:

Boarea:  

Byggnadsarea: 30 m2

Om företaget

Det ska vara enkelt att skapa framtidens hållbara miljöer i trä

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet. Woodworks By Bergs tillhör Bergs Timber AB koncernen. I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, fönster och dörrar och olika typer av träskyddsbehandlingar. Vilket betyder att vi äger hela kedjan från sågad planka till vidareförädlad produkt. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen.

Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.

Vi gör plats för nya modeller av visningshus, så våra befintliga visningshus är till salu. Besök vår hemsida eller kontakta säljare för mer information!

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!