Husutställning i Arlandastad

Öppettider:      Ons 14:00-19:00      Lör - Sön 11:00-16:00

Sommarstängt 13/7 – 7/8. Vi öppnar igen lördag 8/8.

Öppettider:   Ons 14:00-19:00   Lör - Sön 11:00-16:00

Sommarstängt 13/7 – 7/8. Vi öppnar igen lördag 8/8.

mjobacks

Panorama

Visningshuset Panorama är såld.

Vi gör plats på Nybygget för nya visningshus, och tycker ni om Panorama så kommer ni tycka om vår nya modell Utsikt. Här finns likheter med panormafönster, men Utsikt är en uppdaterad modell med smartare förvaring och fler sovrum. Utiskt finns i storlekarna 91m2, 107m2 & 124m2. Läs mer på vår hemsida om alla våra nya modeller

Husfakta

Antal plan:  

Antal rum:

Boarea:  

Byggnadsarea:

Om företaget

Det ska vara enkelt att skapa framtidens hållbara miljöer i trä

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet. Woodworks By Bergs tillhör Bergs Timber AB koncernen. I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, fönster och dörrar och olika typer av träskyddsbehandlingar. Vilket betyder att vi äger hela kedjan från sågad planka till vidareförädlad produkt. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen.

Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.

Vi gör plats för nya modeller av visningshus, så våra befintliga visningshus är till salu. Besök vår hemsida eller kontakta säljare för mer information!

Kontakta någon av våra säljare för att veta mer om processen och pris.
Ingen fråga är för liten!