Woodworks by Bergs – Modern

Attefallshus


Modern är ett attefallshus som måste upplevas för att ge det rättvisa. Det är ljust, modernt och har en inbjudande känsla. Hög standard där kvalitet är i fokus i varje led – vilket tydligt märks både in- och utvändigt! Fastigheten passar dig som är ute efter ett boende med möjlighet att välja mellan flera planlösningar. Ett attefallshus som är nyckelfärdigt för snabb och enkel montering. Attefallshus är praktiska och trots att de från utsidan kan se små ut, finns det mycket utrymme att upptäcka på insidan.

Attefallshuset Modern är en flexibel bostad som fungerar lika bra som en gäststuga på gården till permanentbostad. Ska fastigheten användas som permanentboende/komplementbostad finns det totalt fyra planlösningar att välja mellan. Är det ett gästhus finns två till planlösningar där köket är borta till förmån av fler sov- och badrum. Planlösningarna Varje planlösning är väl genomtänkt för att maximera utrymmet och skapa unika hem.

Fastigheten är byggd i naturmaterial vilket är standard hos Nybygget. Attefallshus med kök och badrum på 30 kvm är ett ekonomiskt boende som har alla bekvämligheter som krävs. Våra säljare kan alltid hjälpa till att anpassa och göra ditt attefallshus Modern mer personligt efter önskemål. I flera av planlösningarna finns utrymme för bastu och ett välplanerat utrymme. Attefallshuset har stora fönster som skapar en stor rymd invändigt och är ett trivsamt hem.

Läs mer om Woodworks by Bergs
Antal plan
Antal rum
Boarea
30 m²
Byggnadsarea

Kontakta någon av våra säljare